پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN

پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN

دانلود پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDNدر 45 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

دانلود پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN

دانلود پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN
طراحی تکنولوژی ISDN
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود کتاب
دانلود نمونه سوالات
دانلود گزارش کارآموزی
دانلود طرح توجیهی
کار در منزل
دانلود
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 205 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45

پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN

در 45 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

ییشگفتار

در گذشته تلفن ها همگی آنالوگ بودند و یک عیب بسیار بزرگ بشمار می آمد,زیرا هنگام ارسال صدا نویز وارد کانال می شد و کیفیت را به شدت کاهش می داد.کدینگ دیجیتال راهی برای کد کردن صدا و تشخیص خطا طراحی کرد .بنابراین شبکه های IDN (Intgrate digital network)طراحی شدو تمام شبکه های تلفنی آنالوگ به دیجیتال تبدیل شد.

ISDN‏ ‏چیست؟

مخفف عبارت Integrated Services Digital Networkاست.اساس طراحی تکنولوژی ISDNبه اواسط دهه 80 میلادی باز میگردد که بر اساس یک شبکه کاملا دیجیتال پی ریزی شده است. در حقیقت تلاشی برای جایگزینی سیستم تلفنی آنالوگ با دیجیتال بود که علاوه بر داده های صوتی، داده های دیجیتال را به خوبی پشتیبانی کند. به این معنی که انتقال صوت در این نوع شبکه ها به صورت دیجیتال می باشد. در این سیستم صوت ابتدا به داده ها ی دیجیتال تبدیل شده و سپس انتقال می یابد .

ISDNبه دو شاخه اصلی تقسیم می شود . N-ISDNو B-ISDN . B-Isdnبر تکنولوژی ATMاستوار است که شبکه ای با پهنای باند بالا برای انتقال داده می باشد که اکثر BACKBONEهای جهان از این نوع شبکه برای انتقال داده استفاده می کنند ( از جمله شبکه دیتا ایران ) .

نوع دیگر B-ISDNیا ISDNبا پهنای باند پایین است که برای استفاده های شخصی طراحی شده است .

در N-ISDNدو استاندارد مهم وجود دارد. BRIو PRI. نوع PRIبرای ارتباط مراکز تلفن خصوصی ( PBX) ها با مراکز تلفن محلی طراحی شده است . E1یکی از زیر مجموعه های PRIاست که امروزه استفاده زیادی دارد . E1شامل سی کانال حامل ( B-Channel) و یک کانال برای سیگنالینگ ( D-Channel) میباشد که هر کدام 64 Kbpsپهنای باند دارند .

بعد از سال 94 میلادی و با توجه به گسترش ایتنرنت ، از PRI ISDNها برای ارتباط ISPها با شبکه PSTNاستفاده شد که باعث بالا رفتن تقاضا برای این سرویس شد. همچنانکه در ایران نیز ISPهایی که خدمات خود را با خطوط E1ارایه می کنند روز به روز در حال گسترش است .

نوع دیگر ISDN، BRIاست( نوعی که در کیش از آن استفاده شده ) که برای کاربران نهایی طراحی شده است. این استاندارد دو کانال حامل 64 Kbpsو یک کانال برای سیگنالینگ با پهنای باند 16 kbpsرا در اختیار مشترک قرار می دهد .این پهنای باند در اواسط دهه 80 میلادی که اینترنت کاربران مخصوصی داشت و سرویسهای امروزی همچون HTTP، MultiMedia، Voipو …. به وجود نیامده بود ، مورد نیاز نبود همچنین برای مشترکین عادی تلفن نیز وجود یک ارتباط کاملا دیجیتال چندان تفاوتی با سیستمهای آنالوگ فعلی نداشت و به همین جهت صرف هزینه های اضافی برای این سرویس از سوی کاربران بی دلیل بود و به همین جهت این تکنولوژی استقبال چندانی نشد . تنها در اوایل دهه 90 بود که برای مدت کوتاهی مشترکین ISDNافزایش یافتند . پس از سال 95 نیز با وجود تکنولوژیهایی با سرعتهای بسیار بالاتر مانند ADSLکه سرعتی حدود8 Mb/sبرای دریافت و 640 Kb/sرا برای دریافت با هزینه کمتر از ISDNدر اختیار مشترکین قرار میدهد ، انتخاب ISDNاز سوی کاربران عاقلانه نبود.

در حقیقت می توان گفت که ISDN BRIتکنولوژی بود که در زمانی به وجود آمد که نیازی به آن نبود و زمانی که به آن نیاز احساس می شد ، با تکنولوژیهای جدید تری که سرعت بالاتر و قیمت بیشتر داشتند جایگزین شده بود .

B-ISDN: Broadband ISDN

B-ISDNبر تکنولوژی ATMاستوار است که شبکه ای با پهنای باند بالا برای انتقال داده می باشد که اکثر BACKBONEهای جهان از این نوع شبکه برای انتقال داده استفاده می کنند (از جمله شبکه دیتا ایران).

N-ISDN: Narrowband ISDN

نوع دیگر N-ISDNیا ISDNبا پهنای باند پایین است که برای استفاده های شخصی طراحی شده است. در N-ISDNدو استاندارد مهم وجود دارد، BRIو PRI.

– نوع PRIبرای ارتباط مراکز تلفن خصوصی ( PBX)ها با مراکز تلفن محلی طراحی شده است. E1یکی از زیر مجموعه های PRIاست که امروزه استفاده زیادی دارد. E1شامل سی کانال حامل ( B-Channel) و یک کانال برای سیگنالینگ ( D-Channel) میباشد که هر کدام 64 Kbpsپهنای باند دارند. بعد از سال 94 میلادی و با توجه به گسترش اینترنت، از PRI ISDNها برای ارتباط ISPها با شبکه PSTNاستفاده شد که باعث بالا رفتن تقاضا برای این سرویس شد. همچنانکه در ایران نیز ISPهایی که خدمات خود را با خطوط E1ارایه می کنند روز به روز در حال گسترش است.

– نوع دیگر BRIاست( نوعی که در کیش از آن استفاده شده) که برای کاربران نهایی طراحی شده است. این استاندارد دو کانال حامل ( B-Channel) با پهنای باند 64 Kbpsو یک کانال برای سیگنالینگ ( D-Channel) با پهنای باند 16 kbpsرا در اختیار مشترک قرار می دهد. این پهنای باند در اواسط دهه 80 میلادی که اینترنت کاربران مخصوصی داشت و سرویسهای امروزی همچون HTTP، MultiMedia، Voipو… به وجود نیامده بود، مورد نیاز نبود همچنین برای مشترکین عادی تلفن نیز وجود یک ارتباط کاملا دیجیتال چندان تفاوتی با سیستمهای آنالوگ فعلی نداشت و به همین جهت صرف هزینه های اضافی برای این سرویس از سوی کاربران بی دلیل بود و به همین جهت این تکنولوژی استقبال چندانی نشد. تنها در اوایل دهه 90 بود که برای مدت کوتاهی مشترکین ISDNافزایش یافتند.

پس از سال 95 نیز با وجود تکنولوژیهایی با سرعتهای بسیار بالاتر مانند ADSLکه سرعتی حدود 10 Mb/sبرای دریافت و 1 Mb/sرا برای ارسال با هزینه کمتر از ISDNدر اختیار مشترکین قرار میدهد، انتخاب ISDNاز سوی کاربران عاقلانه نبود.

در حقیقت می توان گفت که BRI ISDNتکنولوژی بود که در زمانی به وجود آمد که نیازی به آن نبود و زمانی که به آن نیاز احساس می شد، با تکنولوژیهای جدید تری که سرعت بالاتر و قیمت بیشتر داشتند جایگزین شده بود.

تجهیزات دیتای غیر ISDNدر ISDN

تاکنون فرض کردیم که کلیه تجهیزات در دسترسی basicدارای قابلیت کار با ISDNمی باشند. برای کار این سوال پیش می آید که : چه کار باید با تجهیزاتی بکنیم که تا دیروز به شبکه دیتای دیجیتالی دیگر و شبکه های تلفنی آنالوگ متصل می گردیدند ؟

چنین ترمینالهای قدیمی دارای اینترفیس S0نمی باشد ، به طوریکه بین ترمینالهای زیر که غیر ISDNمی باشند تفاوت وجود دارد .

دانلود پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN



iconتعداد بازدید : 83
iconبرچسب‌ها : پروژه کارشناسی رشته کامپیوتر پیرامون ISDN,
  • نوشته : پایان نامه
  • يکشنبه 22 فروردين 1395